Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Роман Познанський

city-adm.lviv.ua

Середа, 5 лютого 2020, 13:20

Познанський претендує на керівну посаду у Службі автомобільних доріг Львівщини

Роман Познанський

Роман Познанський подав документи на посаду заступника начальника з фінансово-економічних питань Служби автомобільних доріг Львівщини.

Про це стало відомо з його декларації про доходи за 2019 рік як кандидата на посаду.

Роман Познанський подав свою кандидатуру на посаду заступника начальника з фінансово-економічних питань Служби автомобільних доріг у Львівській області. Зокрема, він публікував 3 лютого на сайті НАЗК свою декларацію як кандидата на цю посаду, що є однією із вимог для прийняття на державну службу та в органах місцевого самоврядування.

У декларації Познанський зазначив, що зберігає 10 000 доларів та 200 000 грн готівки, має авто Mazda 6 2003 року випуску вартістю 25 519 грн, яке у 2018 році належало UAB MAITIM (Литва). Натомість у 2018 році чиновник міськради задекларував 200 000 грн готівки.

Роман Познанський з грудня 2018 року  очолив ЛКП "Палац ігрових видів спорту", яке міськрада Львова вирішила створити для будівництва спорткомплексу на Сихові та популяризації ігрових видів спорту. Він звільнився з цієї посади наприкінці січня цього року.

Перед цим, у грудні 2017 року міський голова Львова Андрій Садовий призначив Романа Познанського, тоді ще заступника ЛКП "Львівавтодор", на посаду в.о. директора цього комунального підприємства.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.