Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 5 лютого 2020, 15:57

Садовий відмовився фінансувати Рудно з міського бюджету

Андрій Садовий

Андрій Садовий заявив, що селищний голова Рудно ігнорує звернення мешканців та Львівської міськради.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Під час апаратної наради озвучили найпоширеніші проблемні звернення мешканців на фейсбук-сторінку Гарячої лінії міста, та реакцію на них від відповідальних структур. Багато звернень надходить від мешканців смт. Рудно, а їх вирішення сільською радо селища незначне.

Оскільки вже вкотре селищний голова Рудно не прийшов на нараду, мер Львова озвучив думку про припинення фінансування селища, через відсутність належної комунікації з робочих питань.

"Сільська влада Рудно не комунікує з нами, зі своїми мешканцями, тому влада міста припиняє фінансування Рудно по всіх питаннях. Якщо голови займають позицію усупереч інтересам громади, мешканці про це мають знати" – наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, щороку з міського бюджету Львова виділяються кошти на фінансування освітніх, соціальних і інфраструктурних проектів у м. Винниках, смт Брюховчі і смт Рудно.

Зокрема, у 2019 році на розвиток інфраструктури смт. Рудно – реконструкцію водопостачання, будівництво напірно-самотічних каналізаційних колекторів, облаштування ЦНАП, створення амбулаторії сімейної медицини було виділено близько 6,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.