Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

швидка допомога

Четвер, 6 лютого 2020, 13:17

У Епіцентрі на жінку впав металевий стелаж (оновлено)

швидка допомога

У приміщенні ТЦ "Епіцентр" на вул. Городоцькій, 302 на жінку впав металевий стелаж, її госпіталізували до лікарні.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 5 лютого, близько 14.25 год у приміщенні торговельного центру "Епіцентр" на вул. Городоцькій, 302 на 44-річну жінку, львів'янку, впав металевий стелаж.

Постраждалу з діагнозом "закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана потиличної частини голови" госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги.

Обставини події наразі з’ясовують.

Як пояснили у департаменті зі зав’язків з громадськістю ТОВ "Епіцентр К", серйозних ушкоджень у відвідувачки медики не виявили, а з усім персоналом торгового центру будуть проведені додаткові тренінги та навчання із техніки безпеки.

"На місце події адміністрацією торговельного центру одразу була викликана швидка медична допомога, працівники якої надали первинну медичну допомогу потерпілій та доставили її до найближчої лікарні, де було провели детальне обстеження стану здоров’я. Керівництво торгового центру постійно на зв’язку з потерпілою та у разі необхідності готове надати необхідну матеріальну допомогу на лікування", – йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.