Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ковзанка

Четвер, 6 лютого 2020, 14:15

У Львові офіційно зареєстрували дитячо-юнацьку спортивну школу зимових видів спорту

ковзанка

У Львівській міськраді повинні подати пропозиції щодо приміщення для облаштування спортивної школи зимових видів зимових видів спорту.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління спорту Львівської міської ради 4 лютого офіційно зареєструвало новостворений комунальний заклад "Дитячо-юнацька спортивна школа зимових видів спорту м. Львова".
 
Зазначимо, ще 23 січня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про створення комунального закладу "Дитячо-юнацька спортивна школа зимових видів спорту м. Львова"

Дитячо-юнацька спортивна школа зимових видів спорту охоплюватиме відділення зимових видів спорту, а саме: відділення фігурного катання, санного спорту, лижних гонок, гірськолижного спорту та сноубордингу. Заклад здійснюватиме навчально-виховну, фізкультурно-оздоровчу, організаційно-методичну, навчально-тренувальну та спортивну роботу з учнями-спортсменами та спортсменами-професіоналами із зимових видів спорту.

У школі розподілять навчально-тренувальний процес на декілька груп, зокрема тут навчатимуть початкову, попередньо базову, спеціалізовану базову підготовку та підготовку до вищих досягнень.

Управлінню комунальної власності департаменту економічного розвитку
повинно подати пропозиції щодо надання в оренду приміщення для облаштування спортивної школи зимових видів зимових видів спорту.

Нагадаємо, у жовтні 2019 року Андрій Садовий заявив, що Львів боротиметься за право приймати Зимові Олімпійські ігри у 2030 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.