Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Христина Погранична

nikagym.com.ua

П'ятниця, 7 лютого 2020, 10:15

Гімнастка Погранична культурно популяризуватиме українську булаву у Москві

Христина Погранична

Федерація гімнастики України пояснила участь львівської гімнастки Христини Пограничної у змаганнях в Росії.

Про це повідомляють на сайті Федерації гімнастики України.

Українська збірна візьме участь у міжнародному турнірі із художньої гімнастики "Гран-прі Москва 2020", який проводитиме у столиці Росії, Москві, з 7 по 9 лютого.

Як заявила перша віце-президентка Федерації гімнастики й головна тренерка збірної Ірина Дерюгіна, участь українських спортсменок у турнірі підвищить рейтинг України та вплине на підготовку до Олімпійських ігор.

"Ми зважували всі за та проти і прийняли рішення таки їхати на цей старт. По-перше, це впливає на наш рейтинг. А по-друге, від результату московського Гран Прі далі буде залежати, хто братиме участь у Гран Прі під час "Кубку Дерюгіної", який традиційно відбудеться у Києві у березні. Таким чином участь наших спортсменок у кожному Гран Прі збільшує наші шанси у рейтингу і зменшує шанси конкурентів" – пояснила Ірина Дерюгіна.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що дві українські спортсменки Єва Мелещук і Христина Погранична візьмуть участь у змаганнях з художньої гімнастики в Москві.

Христина Погранична – дочка директора Школи вільних та небайдужих Олеся Пограничного. У вересні 2019 року вона здобула ліцензію на участь в Олімпійських іграх у Токіо 2020 з художньої гімнастики.

Школа вільних та небайдужих входить у Холдинг емоцій !Fest. Також нагадаємо, що у листопаді 2019 року львівське Видавництво Старого Лева (51% !Fest) продало права на публікацію двох своїх книжок російському видавництву "Манн, Іванов і Фарбер".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.