Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дар'я Бавзалук

ФБ Бавзалук

П'ятниця, 7 лютого 2020, 12:51

Прессекретарка Бавзалук привідкриє Козицькому усі секрети львівської політики

Дар'я Бавзалук

Прессекретаркою голови Львівської ОДА Максима Козицького стала Дар'я Бавзалук.

Про це новообраний голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Як йдеться у повідомленні прессекретаркою Максима Козицького стала Дар'я Бавзалук.

"Хочу представити Вам мого особистого Прес-секретаря Дар'я Бавзалук. Дар'я відповідатиме за встановлення і налагодження ефективної та продуктивної комунікації зі ЗМІ, а також за висвітлення моєї діяльності на посаді Голови Львівської ОДА" – написав Максим Козицький.

Дар'я Бавзалук родом з Дніпра, жила в Києві та навчалася у ЛНУ імені І.Франка на факультеті журналістики. З 29 серпня 2019 року і дотепер вона працює помічником-консультантом народного депутата у Верховній Раді України, однак якого саме депутата вона не вказала.

Раніше Дар'я Бавзалук працювала прессекретаркою у партії "Укроп Львівщини" та у прес-службі депутата й засновника гірськолижного курорту "Буковель" Олександра Шевченка.

Також на своїй сторінці Дарії Бавзалук вказала, що працювала журналісткою у виданні "Форпост" та "Високий Замок", а пізніше була піар-менеджеркою львівської співачки Наталки Карпи.

Нагадаємо, що вчора Президент України Володимир Зеленський у Червонограді офіційно представив нового голову Львівської ОДА Максима Козицького. 

Максим Козицький є директом низки компаній, зокрема, й ТОВ "Еко-Оптіма", які працюють у галузі зеленої енергетики. Його фірма відкрила дві вітрові електростанції у Старосамбірському районі. Також він займається виробництвом електроенергії у Сокальському вітропарку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.