Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Четвер, 6 лютого 2020, 16:25

Зеленський представив нового очільника Львівської ОДА Максима Козицького

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський у Червонограді офіційно представив нового голову Львівської ОДА Максима Козицького    

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 6 лютого, під час робочого візиту на Львівщину Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Львівської ОДА Максима Козицького. Про це Президент заявив під час візиту на шахту "Межирічанська" в місті Червоноград.

Володимир Зеленський наголосив, що Максим Козицький закінчив багато вузів, серед яких Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького та ЛНУ імені І.Франка.

"Людина досвідчена, фахова. Шукали сильного менеджера, це професіональна людина, 20 років досвіду і менеджерського, тому пройшов від самого початку до вищого рівняю. Я хотів би його привітати" – сказав Володимир Зеленський.

Він також повідомив, що є указ про його призначення на посаду керівника Львівської ОДА та вручив новообраному голові ЛОДА посвідчення.

Відповідний указ Президента України №43/2020 від 5 лютого 2020 року.

"Призначити Козицького Максима Зіновійовича головою Львівської обласної державної адміністрації" – йдеться в указі.

Нагадаємо, у 2018 році кандидат на посаду голови Львівської ОДА Максим Козицький задекларував більше 1 млн грн готівки та низку компаній у сфері зеленої енергетики.

Максим Козицький претендував на посаду голови Львівської ОДА. Також він був одним із тих, якого президент Володимир Зеленський запропонував на цю посаду ще влітку минулого року, однак тоді головою Львівської ОДА призначили Маркіяна Мальського.

Зазначимо, ще 24 грудня під час засідання Ради розвитку громад та територій Зеленський заявив, що звільняє з посади Маркіяна Мальського через відсутність результатів. Указ про звільнення Мальського з'явився на сайті Президента України вже 26 грудня 2019 року.

Максим Козицький є директом низки компаній, в тому числі й ТОВ "Еко-Оптіма", які працюють у галузі зеленої енергетики. Його фірма відкрила дві вітрові електростанції у Старосамбірському районі. Також він займається виробництвом електроенергії у Сокальському вітропарку.

У 2015 році Максим Козицький балотувався до Львівської облради від партії "Самопоміч", але не пройшов. Детальніше про склад партії можна дізнатися у статті Варіантів "Самопоміч рустикальна".

Раніше Козицький висувався "Фронтом Змін" кандидатом у депутати до Львівської міської ради по одномандатному округу №9.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.