Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

П'ятниця, 27 грудня 2019, 09:45

Зеленський підписав указ про звільнення Мальського

Маркіян Мальський

Володимир Зеленський офіційно звільнив Маркіяна Мальського з посади голови Львівської ОДА.

Про це йдеться в указі Президента України №957/2019 від 26 грудня 2019 року.

Президент Володимир Зеленський звільнив з посади голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського.

"Звільнити Мальського Маркіяна з посади голови Львівської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою" – йдеться в указі.

Зазначимо, ще 24 грудня під час засідання Ради розвитку громад та територій Зеленський заявив, що звільняє з посади Маркіяна Мальського через відсутність результатів.

Як прокоментував тоді звільнення на своїй сторінці у Фейсбуці Маркіян Мальський, він повернеться до адвокатської практики та наукової й дипломатичної діяльності. 

Нагадаємо, 6 липня Володимир Зеленський офіційно представив Маркіяна Мальського як нового голову Львівської ОДА.  До свого призначення Мальський з жовтня 2016 року працював почесним консулом Австрійської Республіки у Львові. Також Мальський був адвокатом АО Arzinger.

Ще 26 червня стало відомо, що Зеленський планує призначити головою Львівської ОДА Маркіяна Мальського, тоді ж уряд підтримав призначення Мальського на цю посаду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.