Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

Вівторок, 24 грудня 2019, 16:15

Зеленський подарував Мальському нормальний Новий Рік

Маркіян Мальський

Володимир Зеленський звільнив Маркіяна Мальського з посади голови Львівської ОДА.

Сьогодні під час засідання Ради розвитку громад та територій президент Володимир Зеленський заявив, що звільнив з посади голову Львівської ОДА Маркіяна Мальського.

"Я хочу подякувати двом головам обласної державної адміністрації, я прийняв рішення їх звільнити. Не через те, що вони якісь люди недосвідчені чи не чисті на руку, а через те, що у цих двох областях не побачили жодного результату. Тому я хочу подякувати голові Закарпатської обласної державної адміністрації Ігорю Бондаренку і голові Львівської обласної державної адміністрації Маркіяну Мальському" – повідомив Володимир Зеленський.

Як прокоментував звільнення на своїй сторінці у Фейсбуці Маркіян Мальський, він повернеться до адвокатської практики та наукової й дипломатичної діяльності. 

Нагадаємо, 6 липня Володимир Зеленський офіційно представив Маркіяна Мальського як нового голову Львівської ОДА.  До свого призначення Мальський з жовтня 2016 року працював почесним консулом Австрійської Республіки у Львові. Також Мальський був адвокатом АО Arzinger.

Ще 26 червня стало відомо, що Зеленський планує призначити головою Львівської ОДА Маркіяна Мальського, тоді ж уряд підтримав призначення Мальського на цю посаду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.