Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

Середа, 26 червня 2019, 11:53

Зеленський помаленьку просовує Мальського на голову Львівської ОДА

Маркіян Мальський

Президент Володимир Зеленський планує призначити головою Львівської ОДА Маркіяна Мальського.

Про Варіанти дізналися із власних джерел.

Президент Володимир Зеленський сьогодні-завтра планує призначити нового голову Львівської обласної державної адміністрації, яким стане почесний консул Австрійської Республіки у Львові та адвокат АО Arzinger Маркіян Мальський.

Нагадаємо, 11 червня сьогодні Володимир Зеленський звільнив Олега Синютку з посади голови Львівської ОДА. З того часу обов'язки голови Львівської ОДА виконує перший заступник голови Ростислав Замлинський.

Ще 22 квітня Олег Синютка заявив про рішення піти з посади через перемогу Володимира Зеленського на виборах, відтак з 18 травня й до моменту підписання Зеленським указу про його звільнення він перебував у відпустці.

Також Синютка розповів, що залишиться в політиці, але не висовуватиме свою кандидатуру на посаду міського голови Львова. А вже 9 червня на з'їзді оновленої партії Петра Порошенка "Європейська солідарність" екс-голова Львівської ОДА потрапив до першої десятки партії. Він повідомив, що підтримуватиме на парламентських виборах нардепку Оксану Юринець та схвалив позицію самовисуванців Дубневичів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.