Прессекретарка Бавзалук привідкриє Козицькому усі секрети львівської політики

П'ятниця, 7 лютого 2020, 12:51

Прессекретаркою голови Львівської ОДА Максима Козицького стала Дар'я Бавзалук.

Про це новообраний голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Як йдеться у повідомленні прессекретаркою Максима Козицького стала Дар'я Бавзалук.

"Хочу представити Вам мого особистого Прес-секретаря Дар'я Бавзалук. Дар'я відповідатиме за встановлення і налагодження ефективної та продуктивної комунікації зі ЗМІ, а також за висвітлення моєї діяльності на посаді Голови Львівської ОДА" – написав Максим Козицький.

Дар'я Бавзалук родом з Дніпра, жила в Києві та навчалася у ЛНУ імені І.Франка на факультеті журналістики. З 29 серпня 2019 року і дотепер вона працює помічником-консультантом народного депутата у Верховній Раді України, однак якого саме депутата вона не вказала.

Раніше Дар'я Бавзалук працювала прессекретаркою у партії "Укроп Львівщини" та у прес-службі депутата й засновника гірськолижного курорту "Буковель" Олександра Шевченка.

Також на своїй сторінці Дарії Бавзалук вказала, що працювала журналісткою у виданні "Форпост" та "Високий Замок", а пізніше була піар-менеджеркою львівської співачки Наталки Карпи.

Нагадаємо, що вчора Президент України Володимир Зеленський у Червонограді офіційно представив нового голову Львівської ОДА Максима Козицького. 

Максим Козицький є директом низки компаній, зокрема, й ТОВ "Еко-Оптіма", які працюють у галузі зеленої енергетики. Його фірма відкрила дві вітрові електростанції у Старосамбірському районі. Також він займається виробництвом електроенергії у Сокальському вітропарку.

Мітки: Дар'я Бавзалук, Львівська ОДА, Максим Козицький, новини львова, преса