Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Братів Міхновських, 18

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 7 лютого 2020, 13:02

У Львові біля костелу Ольги і Єлизавети збудують житловий будинок з підземним паркінгом

вул. Братів Міхновських, 18

Будівлю на вул. Братів Міхновських, 18 знесуть, а на її місці зведуть 6-поверховий багатоквартирний житловий будинок.

Сьогодні, 7 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ОСББ "Міхновські" багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом на вул. Братів Міхновських, 18 з демонтажем існуючої будівлі.

За словами начальника управління архітектури та урбаністики Львова Антона Коломєйцева, цей проект кілька разів розглядали на містобудівній раді та вносили багато правок та змін, зокрема відкорегували планування підземного паркінгу.

Згідно з проектом рішення будинок мають збудувати на земельній ділянці площею 0,0597 га, яка є у комунальній власністі і призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. 

Як встановили у міськраді висота будинку не повинна перевищувати 18 метрів, тобто 5 поверхів. Згідно з візуалізацією будинок матиме 6 поверхів, а на останніх двох облаштують велику мансарду. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 60 %. Ця територія входить до історичного ареалу міста.

Зараз на цій ділянці знаходиться 1-поверхова будівля, яку планують знести.

Нагадаємо, сьогодні виконком Львівської міськради дозволив збудувати на вул. Круглій, 9 триповерховий житловий будинок з паркінгом і закладами громадського обслуговування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.