Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у Львові

патрульна поліція

П'ятниця, 7 лютого 2020, 17:15

На перехресті Стрийська-Наукова п'яний водій зніс три обмежувальні стовпці

ДТП у Львові

Водій автомобіля Volkswagen злетів з дороги, коли здійснював поворот.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

Сьогодні о 1-й годині ночі на перехресті Стрийська-Наукова автомобіль Volkswagen здійснюючи поворот, зніс три стовпці і зупинився в знаці "Пішохідний перехід" на вулиці Науковій.

Схоже, що водій не збирався викликати поліцію, адже попросив про допомогу водія, який проїжджав повз, аби зняти автомобіль зі стовпців.

"Через 5 хвилин після скоєного, нагодилися патрульні. Львів’янин одразу почав заперечувати, що їхав і сказав, що чекав маршрутку. Такі відмовки він підготував недарма, адже мав ознаки алкогольного сп’яніння. Інший водій, який допомагав попхати автомобіль, написав пояснення, що бачив як той їхав. Патрульні взяли відео із камер спостереження і довели водієві, що це він вчинив ДТП" – йдеться у повідомленні.

Чоловікові запропонували пройти перевірку на стан алкогольного сп’яніння з допомогою драгера на місці або в медзакладі. 35-річний громадянин виявив бажання проїхати в лікарню, де не захотів здавати аналізи. За висновками медиків, водій нетверезий.

Поліцейські склали на нього два протоколи: за керування в стані сп’яніння та за порушення ПДР, що призвело до ДТП. Тепер рішення за судом.

Автомобіль з місця пригоди забрав евакуатор.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.