Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Маруняк

Понеділок, 10 лютого 2020, 11:30

Садовий повісив на Маруняк контроль за приміщеннями комунальних підприємств Львова

Ірина Маруняк

У Львові створили комісію для перевірки ефективності використання нежитлових приміщень комунальними підприємствами.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №35 від 6 лютого 2020 року.

Андрій Садовий розпорядився створити комісію для перевірки ефективності використання нежитлових приміщень комунальними підприємствами у Львові.

"Для перевірки ефективності використання нежитлових приміщень комунальними підприємствами у м. Львові утворити комісію для перевірки ефективності використання нежитлових приміщень комунальними підприємствами" – йдеться у розпорядженні.

Керівником комісії Садовий призначив заступницю міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірину Маруняк, а її заступником –заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

У склад комісії також входитимуть: директор департаменту економічного розвитку міськради Ірина Кулинич, директор юридичного департаменту міськради Гелена Пайонкевич, начальник управління комунальної власності департаменту економічного розвитку Інна Свистун.

Комісія має до 25 березня 2020 року провести перевірку ефективності використання нежитлових приміщень комунальними підприємствами у Львові, зокрема, здійснити огляд всіх нежитлових приміщень, встановити доцільність використання нежитлових приміщень та подати Андрію Садовому свої висновки і пропозиції.

Якщо комісія встановить, що приміщення виткористовують не за призначенням, то комунальне підприємство має здати його.

Додамо, у січні Львівська міськрада виграла у суді справу щодо 7 приміщень медичних закладів, які Львівська облрада має повернути у власність міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.