Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Василь Лозинський

Понеділок, 10 лютого 2020, 14:30

Лозинський збільшив штат працівників Львівської ОДА

Василь Лозинський

Василь Лозинський затвердив нові посади у департаменті економічної політики Львівської ОДА.    

Про це йдеться у розпорядженнях першого заступника голови Львівської ОДА Василя Лозинського від 7 лютого 2020 року.

Василь Лозинський своїм розпорядженням додав нові посади та збільшив кількість працівників у департаменті економічної політики Львівської обласної державної адміністрації.

Відтак, він постановив внести зміни у додаток 3 до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 30 жовтня 2015 № 679/0/5-15 "Про впорядкування структури обласної державної адміністрації".

Таким чином, у департаменті економічної політики з’явилися 2 нові посади й відтепер у департаменті працюватиме 56 осіб.  У зв'язку з цим загальна кількість посадовців у Львівській ОДА зросла до 744 осіб.

Нагадаємо, 19 лютого 2019 року колишній голова ЛОДА Олег Синютка зменшив кількість працівників Державного архіву на 14 працівників.

Додамо, у вересні 2019 року колишній голова ЛОДА Маркіян Мальський своїм розпорядженням додав нові посади та збільшив кількість працівників у двох департаментах Львівської облдержадміністрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.