Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Понеділок, 10 лютого 2020, 15:35

Гончарук напружив Козицького візіями райської Галичини

Максим Козицький

Максим Козицький особисто відповідатиме за старт "Великого будівництва" у Львівській області.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Як заявив сьогодні під час селекторної наради з керівниками ОДА прем'єр-міністр Олексій Гончарук, цьогоріч в областях розпочинається проект "Велике будівництво", за своєчасний старт і реалізацію якого відповідають голови облдержадміністрацій.

"Програма президента "Велике будівництво" стартує з 1 березня. Ми починаємо масштабне будівництво та капітальний ремонт шкіл, дитячих садків, приймальних відділень лікарень, стадіонів та доріг по всій країні. З боку уряду ми забезпечимо регіони всім необхідним, щоб будівництво почалось вчасно. Головна задача керівників ОДА – це вчасна координація діяльності з профільними міністерствами та відомствами та координація роботи на містах" – наголосив Олексій Гончарук.

За його словами, у кожної області має бути узгоджений з Міністерством розвитку громад та територій перелік об'єктів, які область планує побудувати або відремонтувати протягом року. Будівництво фінансуватиметься в рамках ДФРР.

Гончарук додав, що до наступного тижня у кожного керівника ОДА також має бути конкретний план області з переліком всіх об'єктів та доріг до них.

Нагадаємо, що 6 лютого президент Володимир Зеленський у Червонограді офіційно представив голову Львівської ОДА Максима Козицького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.