Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Максим Козицький

Вівторок, 11 лютого 2020, 11:22

Департаменти Львівської ОДА не підтримали ініціативи Козицького

Максим Козицький

Максим Козицький поскаржився, що департаменти Львівської ОДА не підтримали його ініціативу порівно розділити кошти на реалізацію проектів між районами.

Про це сьогодні, 11 лютого, повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький під час сесії Львівської обласної ради.

"Я націлений на конструктивну співпрацю задля добробуту Львівщини. На мою думку, кошти мають, перш за все, йти на ще незавершені проекти. Другий пункт – кошти мають розподілятися пропорційно між всіма районами і містами і ці проекти мають відповідати програмі соціально-економічного розвитку" – заявив Максим Козицький.

Він пояснив, що намагався знайти порозуміння і бачення щодо цих проектів, так як розпорядником більшості коштів по цих програмах є департаменти Львівської ОДА, однак його позиція не була почута.

"Я б хотів, щоб депутати, при прийнятті своїх рішень, звернули на це увагу. Ще раз наголошую на співпраці і вважаю, що з такою командою, можна справді досягати чудових результатів для Львівщини" – додав Козицький.

Нагадаємо, що 6 лютого президент Володимир Зеленський у Червонограді офіційно представив голову Львівської ОДА Максима Козицького. Він  до свого призначення був директором низки компаній, зокрема, й ТОВ "Еко-Оптіма", які працюють у галузі зеленої енергетики. Його фірма відкрила дві вітрові електростанції у Старосамбірському районі. Також він займається виробництвом електроенергії у Сокальському вітропарку.

У 2015 році Максим Козицький балотувався до Львівської облради від партії "Самопоміч", але не пройшов.

Минулоріч Максим Козицький задекларував 2,4 млн грн доходу і 1,6 млн грн готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.