Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тетяна Пошивак

lvivoblrada.gov.ua

Вівторок, 11 лютого 2020, 15:37

У Львові визначилися із керівниками двох обласних лікарень

Тетяна Пошивак

Тетяну Пошивак та Юрія Вендзіловича залишили директорами центру радіаційного захисту населення та ендокринологічного центру.

Сьогодні, 11 лютого, на сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за призначення директорів КНП ЛОР "Львівський обласний спеціалізований центр радіаційного захисту населення" та КНП ЛОР "Львівський обласний державний клінічний лікувально-діагностичний ендокринологічний центр". Це рішення підтримали 55 та 61 депутати.

Львівський обласний спеціалізований центр радіаційного захисту населення очолила  Тетяна Пошивак, а Львівський обласний державний клінічний лікувально-діагностичний ендокринологічний центр – Юрій Вендзілович. Їх кандидатури на ці посади ще у січні цього року підтримала конкурсна комісія Львівської облради.

Наразі з ними мають укласти контракт терміном на 5 років.

Тетяна Пошивак з 2008 року і до тепер працює на посаді керівника центру радіаційного захист населення. Загальний стаж її професійної діяльності – 49 років. У 2011 році їй присвоїли почесне звання "Заслужений лікар України".

Юрій Вендзілович з березня 2019 року й до цього часу був в.о. директора Львівського обласного клінічного лікувально-діагностичного ендокринологічного центру. Його загальний стаж професійної діяльності – 39 років.

Нагадаємо, також сьогодні депутати облради обрали Марію Малачинську директоркою Львівського перинатального центру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.