Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Марія Малачинська

1zahid.com

Вівторок, 11 лютого 2020, 15:11

Малачинська очолила Львівський перинатальний центр

Марія Малачинська

Марію Малачинську призначили директоркою Львівського перинатального центру.

Сьогодні, 11 лютого, на сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за призначення директора комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради "Львівський обласний клінічний перинатальний центр". Це рішення підтримали 62 депутатів.

Зазначимо, кандидатуру Малачинської на цю посаду конкурсна комісія Львівської облради обрала ще наприкінці січня цього року. За неї проголосували 6 членів комісії.

З Малачинською мають укласти контракт терміном на 5 років.

Зазначимо, Марія Малачинська до цього очолювала Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення. У 2018 році Варіанти поспілкувалися із нею про роботу та нові проекти Центру репродуктивного здоров'я.

Нагадаємо, раніше комісія облради двічі не могла визначитися із керівником перинатального центру у Львові. До травня 2018 року центр очолювала Лариса Янів. А з 2 травня 2018 року виконувачем обов'язків головного лікаря перинатального центру став Ігор Потапов – головний акушер-гінеколог Львівської області.

У квітні 2019 року директорркою цього закладу стала лікарка з Івано-Франківська Олександра Бойчук, незважаючи на протести та скарги працівників перинатального центру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.