Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АЗС

Середа, 12 лютого 2020, 10:50

У Львові викрили дві нелегальні АЗС

АЗС

АЗС виявили на дорозі Західний об’їзд Львова, вони продавали пальне без дозволів.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

На території паркувального майданчику TIR біля готелю "Катерина", що на дорозі Західний об’їзд Львова прокурори спільно із слідчими та оперативниками управління СБУ у Львівській області виявили та ліквідували дві нелегальні автозаправні комплекси, які продавали пальне без відповідних дозвільних документів.

"Під час заходів виявлено та вилучено два автомобільних заправних комплекси та 3400 літрів дизельного палива" – зазначили у прокуратурі.

Триває досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров’ю потерпілого).

Санкція статті передбачає штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.

Наразі правоохоронці встановлюють осіб, причетних до злочину.

Нагадаємо, 27 грудня 2019 року Львівська ОДА створила робочу групу, яка перевірятиме діяльність незаконних АЗС області та ліквідовуватиме їх. Станом на початок січня у області виявили 47 незаконних АЗС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.