Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

огорожа на вул. Дорошенка

Назар Лебяк‎

Четвер, 13 лютого 2020, 14:55

Садовий оштрафує доньку Козловського за огорожу на Дорошенка

огорожа на вул. Дорошенка

Андрій Садовий доручив оштрафувати забудовника за самовільно встановлену огорожу на вул. Дорошенка.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні під час сесії Львівської міської ради міський голова Львова Андрій Садовий, за самовільно встановлену огорожу біля зупинки громадського транспорту на вул. Дорошенка, 2, де триває підготовка до будівництва готелю, на забудовника буде накладено штраф.

"Питання щодо вул. Дорошенка має дві частини. Там повинна бути будівля, яка буде пам’яткою архітектури ХХІ століття. Буде проведено міжнародний архітектурний конкурс. Але зараз там є огорожа, до якої маємо зауваження щодо встановлення, адже є певні порушення. Якщо є порушення – треба штрафувати за максимальною вартістю", – наголосив Андрій Садовий.

Нагадаємо, у вересні 2019 року виконком Львівської міської ради дозволив збудувати торговий центру з конференц-залом та готельними номерами на вул. П. Дорошенка, 2 на місці торгових павільйонів. Дозвіл отримали донька львівського бізнесмена та депутата Львівської міськради Григорія Козловського Софія Максимець та львів'янка Лілія Данчевська.

Також Козловський виділить 50 тисяч доларів для проведення архітектурного конкурсу для проекту будівництва цього готелю.

Про можливість будывництва цього готелю у міськраді наголошували ще 27 вересня, під час попереднього засідання виконкому. Тоді управління архітектури порекомендувало провест архітектурний конкурс, оскільки ця ділянка знаходиться в центральній частині міста. Таке рішення підтримав й Андрій Садовий, оскільки йому не сподобався проект, який запропонував архітектор забудовника. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.