Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

Понеділок, 17 лютого 2020, 11:50

Вакарчукові нарешті прийшли мільйони за світовий тур у 2016-17 роках

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук отримав більше 12 млн грн за турне з гуртом Океан Ельзи впродовж 2016-2017 років.

Про це йдеться у повідомленні про зміни в майновому стані народного депутата, лідера партії Голос Святослава Вакарчука, опубліковані на сайті НАЗК 13 лютого 2020 року.

Святослав Вакарчук опублікував зміни до своєї декларації про доходи і 5 лютого 2020 року вніс до неї 12 904 132 грн гонорарів, які він отримав  за тур із гуртом Океан Ельзи впродовж 2016-2017 років.

Як написав Вакарчук на своїй сторінці у Фейсбуці, ця новина має стати публічною, зважаючи на його статус депутата.

Нарешті отримав гонорар за "Світовий тур", який Океан Ельзи відіграли в 2016-2017 роках. Компанія-організатор закордонної частини туру виплатила мені гонорар за всі 24 концерти, які провели тоді в різних містах світу. Звісно, одразу задекларував ці гроші. Як вимагає закон, з цієї суми будуть сплачені всі необхідні податки" – наголосив Святослав Вакарчук.


Нагадаємо, наприкінці грудня 2019 року Вакарчук разом зі своєї групою Океан Ельзи виступив в білоруському Мінську на новорічному корпоративі ІТ-компанії Wargaming, що є розробником комп'ютерної гри World of Tanks. Видання "Белорусский партизан" писало, що за виступ на корпоративі ніби було заплачено 100 тисяч євро.

Додамо, за рейтингом журналу "Фокус", Святослав Вакарчук увійшов в двадцятку найвпливовіших людей України. А одними зі спонсорів партії "Голос" на парламентських виборах 2019 року стали Ростислав Кісіль та Томаш Фіала.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.