Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Понеділок, 17 лютого 2020, 13:18

Козицький відновлює конкурс "Нумо дівчатка" для креативних тінейджерок

Максим Козицький

Максим Козицький просить хлопців і дівчат придумати бізнес-ідеї та стартапи для вирішення проблем на Львівщині.

Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький на своїй сторінці у  Facebook.

Голова ЛОДА оголосив конкурс, у якому просить креативних молодих хлопців та дівчат ділитися своїми бізнес-ідеями та стартапами, які допоможуть розвитку або вирішать одну з проблем Львівщини. 

"Я розумію всю важливість навчання молодого покоління і хочу дати можливість розвитку для перспективної молоді, яка зробить зміни в місті, країні та навіть світі і буде слугувати прикладом для інших. Напишіть у коментарях під цим дописом свою бізнес-ідею або опис стартапу" – написав Максим Козицький.

Він зазначив, що автор найкращої ідеї матиме змогу протягом 5 місяців навчатись у West Ukrainian Business School WUBS у Львові (Західноукраїнська Бізнес Школа) – школа  для молодих бізнесменів.

Взяти участь у конкурсі можна до кінця тижня, зокрема до 21 лютого

"Участь беруть молоді люди віком від 17 до 25 років. Ваш коментар має містити три пункти: суть бізнес-ідеї, яку актуальну проблему Львівщини вона вирішить, скільки часу і інвестицій потрібно на реалізацію" – додав Максим Козицький.

Переможця визначитимуть спільно з засновниками WUBS. Результати оголосять 24 лютого.

Нагадаємо, що 6 лютого президент Володимир Зеленський у Червонограді офіційно представив голову Львівської ОДА Максима Козицького. Він  до свого призначення був директором низки компаній, зокрема, й ТОВ "Еко-Оптіма", які працюють у галузі зеленої енергетики. Його фірма відкрила дві вітрові електростанції у Старосамбірському районі. Також він займається виробництвом електроенергії у Сокальському вітропарку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.