Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Тарас Возняк

Фб Тараса Возняка

Вівторок, 18 лютого 2020, 12:50

Нова тачка Возняка качатиме ґанґста-реп Ганущина на районі

Тарас Возняк

Львівська галерея мистецтв замовила авто за 599 тис грн з системою Start-Stop, системою розпізнавання дорожніх знаків та електропідігрівом лобового скла.

Львівська національна галерея мистецтв імені Б.Г. Возницького оголосила тендер у системі ProZorro на легковий автомобіль, які переможець тендеру має поставити до 1 квітня 2020 року.

Аукціон стартує 5 березня, а очікувана вартість послуг становить 599 500 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має надати Львівській галереї мистецтв новий технічно справний легковий автомобіль Ford Tourneo Connect L2 або еквівалент, не раніше 2019 року випуску.

Об'ємом двигуна автівки має бути не менше 1499 куб.см, об'єм паливного баку – не менше 52 літрів, кількість місць у авто, включаючи водія, – не менше 5.

Гарантія на авто повинна бути не менше ніж 36 місяці з дати його отримання.

Також основними вимогами до авто є: електронна система стабілізації руху, двохзонний клімат-контроль, бортовий комп’ютер, електропідігрів лобового скла, форсунок омивачів та дзеркал заднього виду, круїз-контроль з обмеженням швидкості.

Крім цього, автівка має бути обладнана системою Start-Stop та системою розпізнавання дорожніх знаків, у неї має бути підігрів сидіння водія та переднього пасажира, радіо/МР3-магнітола з управлінням на кермі, USB, Bluetooth.

Нагадаємо, у січні Львівська національна галерея мистецтв оголосила новий тендер на охорону своїх відділень у 2020 році та зменшила вартість закупівлі на 1 млн грн.

Директором Львівської галереї мистецтв є Тарас Возняк.

Додамо, Львівська облрада також нещодавно замовила авто за 615 тис грн з відділенням для сонцезахисних окулярів та аудіосистемою AM/FM/CD/MP3 з 6 динаміками.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.