Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сімейний лікар у Львові

Вівторок, 18 лютого 2020, 16:15

Більше 600 тисяч львів'ян обрали свого сімейного лікаря

сімейний лікар у Львові

Станом на сьогодні 86% львів’ян підписали декларацію з сімейним лікарем.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомив начальник міського управління охорони здоров’я Володимир Зуб, у Львові декларацію із сімейним лікарем підписали близько 660 тисяч львів'ян, що становить 86,6% від населення Львова. 

"У Львові на сьогодні підписано 660 тисяч декларацій, що становить близько 86,6% приписного населення. У тих мешканців, які не підписали декларацій, можуть виникнути проблеми при зверненні до лікаря, адже електронний рецепт виписується тільки в тому разі, якщо пацієнт підписав декларацію. Також першочергово лікарі прийматимуть тих пацієнтів, які підписали декларації. Окрім того, декларація є гарантією на безкоштовне отримання мінімального пакету послуг", – наголосив Володимир Зуб.

За його словами, для того, щоб отримати довідку при влаштуванні на роботу, перевірити артеріальний тиск чи отримати консультацію лікаря, потрібно підписати декларацію. 

Нагадаємо, з квітня на Львівщині розпочнеться новий етап впровадження медреформи, згідно із яким, якщо людина не має декларації і електронного направлення, то вона може розраховувати лише на екстрену медичну допомогу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.