Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

Середа, 19 лютого 2020, 13:25

Садовий створив штаб боротьби з коронавірусом

Андрій Садовий

У Львові створили тимчасовий оперативний штаб і розробили план дій на випадок виявлення коронавірусу.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні під час позапланового засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС у місті затвердили комплексний план протиепідемічних заходів щодо коронавірусу, а також створили тимчасовий оперативний штаб. 

"Розроблений план комплексних заходів, який передбачає створення оперативного штабу, низку превентивних, профілактичних, роз'яснювальних заходів, а також підготовку матеріальної бази в разі, якщо, все ж таки, буде зафіксовано такі випадки захворювання" – заявив начальник управління охорони здоров'я Львівської міськради Володимир Зуб.

За його словами, також у медичних закладах Львова провели відповідні навчання персоналу й створили запас захисних костюмів.

Крім цього, при Львівському міському відділі обласного лабораторного центр МОЗ України створили дві бригади швидкого реагування у разі виявлення коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, що 5 лютого міський голова Львова Андрій Садовий доручив розробити стратегію дій на випадок коронавірусу у Львові. 

Додамо, сьогодні вночі з Києва вилетів літак, який має забрати українців з Уханя, однак місце їхнього прийому на карантин у МОЗ не оприлюднили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.