Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

авіаперевезення

Середа, 19 лютого 2020, 10:00

МОЗ не опилюднило інформацію про місце, де планують розмістити евакуйованих з Уханя українців

авіаперевезення

Зоряна Скалецька повідомила, що є три місця, куди можуть доправити евакуйованих з Уханя українців, проте не назвала їх.

Про це повідомляє Українська правда.

Як заявила на брифінгу в аеропорті "Бориспіль" міністер охорони здоров'я Зоряна Скалецька, сьогодні вночі літак Boeing 737−700 виїхав для евакуації українців з Уханя, однак місце їх прийому на карантин не оприлюднили.

"Я хочу попросити доносити правдиву інформацію і не сіяти паніку. Ми знайшли безпечні місця. Три місця готові для того, щоб в залежності від кількості громадян, які будуть евакуйовані, вибрати найбільш для них відповідні", – наголосила Зоряна Скалецька.

Нагадаємо, вчора голова Львівської ОДА Максим Козицький заявив, що львівський аеропорт може прийняти літак з Китаю, однак його пасажири не залишиться у Львівській області. Також у Винниківській лікарні заявили, що не прийматимуть українців, які прилетять з Уханя.

Натомість раніше народний депутат від Європейської солідарності Олег Синютка написав на своїй сторінці у Фейсбуці, що за даними МОЗ і Мінінфраструктури, літак з евакуйованими людьми з Китаю прилетить до Львова і їх розмістять на території області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.