Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Зеленський

Вівторок, 18 лютого 2020, 15:00

Зеленський лякає пенати Синютки українськими уханьцями

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський пригрозив привезти українців з Китаю до особняків українських політиків, які підбурюють людей перекривати дороги.

Як заявив сьогодні на брифінгу за підсумками засідання Ради національної безпеки й оборони президент Володимир Зеленський, влада напрацювала декілька варіантів розміщення українців, яких привезуть в Україну з китайського міста Ухань, однак при продовженні нагнітання ситуації деякими політичними силами, які підбурюють людей перекривати дороги, цих українців можуть розмістити в приватних будинках членів цих партій.

"Я хочу звернутися до деяких політичних партій, які звертаються до людей, ми цю інформацію знаємо завдяки правоохоронним органам, звертаються до місцевих людей, мешканців і підбурюють їх перекривати дороги. З приводу цих політичних "товарищей" хочу вам сказати правду: якщо будете перекривати дороги і підбурювати людей, ми привеземо всіх наших громадян, а ми обов'язково їх привеземо додому, тому що це наш обов'язок, конституційний, та й просто людський, я особисто привезу наших громадян в Кончу-Заспу в їхні особняки" – заявив Володимир Зеленський.

За словами Зеленського, ситуація із  загрозою коронавірусу в Україні перебуває під повним контролем української влади.

"Ми обов'язково повинні забирати наших громадян, у нас є декілька варіантів, ми повністю готові, але найголовніше, ми забираємо наших громадян" – додав Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні голова Львівської ОДА Максим Козицький заявив, що львівський аеропорт може прийняти літак з Китаю, однак його пасажири не залишиться у Львівській області.

Натомість раніше народний депутат від Європейської солідарності Олег Синютка написав на своїй сторінці у Фейсбуці, що за даними МОЗ і Мінінфраструктури, літак з евакуйованими людьми з Китаю прилетить до Львова і їх розмістять на території області.

 

 

Додамо, 27 січня цього року у Львові з підозрою на коронавірус госпіталізували двох людей, які повернулися з Китаю. Після отримання результатів їхній діагноз не підтвердився, тому пацієнтів в задовільному стані виписали з обласної інфекційної лікарні, вони перебувають під спостереженням сімейних лікарів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.