Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

аеропорт Львів

Вівторок, 18 лютого 2020, 13:25

Львівський аеропорт може стати для українців із Уханя транзитним пунктом

аеропорт Львів

Максим Козицький заявив, що львівський аеропорт може прийняти літак з Китаю, однак його пасажири не залишиться у Львівській області.

Про це повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький на своїй сторінці у  Facebook.

Він заявив, що у львівському аеропорту готові прийняти літак з Китаю, на борті якого перебувають українці. Однак те, що вони залишаться у Львові чи області не розглядають.

"На борту літака – наші з Вами співгромадяни, тому ми не маємо морального права покинути їх у біді. В Україні є лише кілька аеропортів, які здатні прийняти літаки такого класу. У тому числі і львівський аеропорт. Питання розміщення українців, що прибудуть з Китаю, у Львові чи області не розглядається" – написав Максим Козицький.

"Зауважу, що на Всеукраїнському рівні розроблено план запобігання занесення та поширення вірусу. Також створено оперативний штаб для координації дій, який перенесено на рівень Кабінету Міністрів України. Як і повідомлялось раніше, Львівська область забезпечена усіма необхідними засобами безпеки" – додав Максим Козицький.

Нагадаємо, на початку лютого міський голова Львова Андрій Садовий доручив розробити стратегію дій на випадок коронавірусу у Львові.  

Додамо, 27 січня цього року у Львові з підозрою на коронавірус госпіталізували двох людей, які повернулися з Китаю. Після отримання результатів їхній діагноз не підтвердився, тому пацієнтів в задовільному стані виписали з обласної інфекційної лікарні, вони перебувають під спостереженням сімейних лікарів.

А вже 14 лютого Максим Козицбкий заявив, що перших можливих пацієнтів із зараженням коронавірусу у області госпіталізуватимуть у інфекційній лікарні Львова та госпіталі ветеранів у Винниках.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.