Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікарні Львова

Вівторок, 18 лютого 2020, 16:49

У Винниківській лікарні заявили, що не прийматимуть українців, які прилетять з Уханя

лікарні Львова

У медзакладі повідомили, що не отримували жодних наказів про прийом на карантин українців, які в четвер повинні прилетіти до Львова з Китаю.

Про це повідомила прес-служба Винниківської міської ради.

Чутки в соцмережах про ймовірність використання Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи для карантину українців, вивезених з м.Ухань (Китай) спростовано.

"Винниківська міськрада зв’язалась з Департаментом охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації і, за інформацією головного лікаря Львівського обласного госпіталю ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи Максима Прикупенка, на даний момент заклад працює у штатному режимі: на сьогоднішній день, на лікуванні перебувають 780 хворих, жодних повідомлень чи наказів про прийом на карантин госпіталь не отримував" – йдеться у повідомленні.

До слова, експерти наголошують, що для прийняття інфікованих пацієнтів мають бути вжиті відповідні додаткові заходи безпеки, залучене обладнання для дезінфекції, переобладнано приміщення для повної локалізації, проведено навчання персоналу, поставлено додаткове спеціальне обладнання та медикаменти. Подібних заходів у госпіталі не проводилось.

Нагадаємо, сьогодні голова Львівської ОДА Максим Козицький заявив, що львівський аеропорт може прийняти літак з Китаю, однак його пасажири не залишиться у Львівській області.

Раніше у Львівській ОДА повідомляли, що перших можливих пацієнтів із зараженням коронавірусу у області госпіталізуватимуть у інфекційній лікарні Львова та госпіталі ветеранів у Винниках.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.