Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Трускавець

Середа, 19 лютого 2020, 17:06

Мер Трускавця просить АМКУ перевірити діяльність підприємства з видобування Нафтусі

Трускавець

Андрій Кульчинський скерував листа до Антимонопольного комітету щодо перевірки діяльності підприємства, яке має дозвіл на видобування "Нафтусі".

Про це повідомила прес-служба Трускавецької міської ради.

У понеділок, 17 лютого, міський голова Трускавця Андрій Кульчинський скерував листа до Антимонопольного комітету України та його Львівського територіального відділення АМКУ щодо ситуації, яка склалася із ТОВ "Трускавецькі лікувальні води", яке має дозвіл на видобування води "Нафуся". 

Зокрема, від АМКУ просять надати інформацію про те, чи отримали "Трускавецькі лікувальні води" погодження від нього на зміну тарифу щодо реалізації мінеральних вод.

"Після отримання відповіді від АМКУ та після зустрічі міського голови з власниками ТОВ "Трускавецькі лікувальні води" відбудеться тристороння зустріч (влада міста, ТОВ "Трускавецькі лікувальні води", керівники санаторно-оздоровчих закладів) з метою напрацювання стратегії подальшої співпраці задля розвитку курорту Трускавець", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно ПрАТ "Трускавецькурорт" продав ТОВ "Трускавецькі лікувальні води" мешканцям Києва та області.

Додамо, минулоріч у місті планували зробити питну воду "Нафтуся" платною для туристів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.