Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Четвер, 20 лютого 2020, 11:00

Регіонал Мулик став сматрящім Зеленського на Галичині

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський призначив нардепа з Івано-Франківщини Романа Мулика смотрящим за Львівщиною на місцевих виборах.

Про це повідомляє Українська правда у статті "Слуга народу" готується до виборів. "Смотрящі" від парламенту та ТБ для електорату".

Вчора, 19 лютого, президент Володимир Зеленський затвердив відповідальних осіб, які займатимуться відбором людей у списки до обласних і місцевих рад у рамках підготовки до місцевих виборів.

Згідно із списком, за Львівську область відповідатиме народний депутат від партії Слуга народу, уродженець Івано-Франківська Роман Мулик, який пройшов до парламенту від цієї партії під номером 73 під час виборів у 2019 року.

Мулик є заступником голови фракції Слуга народу у Верховній Раді, заступником голови Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг. У 2010 році він був обраний депутатом Івано-Франківської обласної ради 6 скликання за списком Партії регіонів як член партії. У лютому 2014 року вийшов з фракції.

Роман Мулик був підприємцем, співзасновником ТОВ "Житло-експлуатаційна дільниця – громадський центр", яке займається управління нерухомим майном, та обслуговуючого кооперативу "Новгородська, 15Б"– займається комплексним обслуговування об'єктів. На момент балотування до Івано-Франківської міської ради в 2010 році був генеральним директором будівельної фірми "МОМ".

Також він був помічником-консультантом на громадських засадах народного депутата 5 скликання від "Партії регіонів" Дмитра Волошенкова.

Щодо інших регіонів, то за Київ відповідатиме голова партії Олександр Корнієнко, Миколаївська область – голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, Чернігівська область – заступник голови фракції "Слуга народу" Павло Халімон, Сумська область – нардеп Олександр Качура, Полтавська область – нардеп Юрій Корявченков, Херсонська область – нардеп Олександр Дубінський, Чернівецька область – нардепка Олена Лис, Вінницька область – нардепка Аліна Загоруйко, Дніпропетровська область – Юрій Кісєль, Запорізька область – Олександр Кабанов, Івано-Франківська область – Олена Вінтоняк, Закарпатська область – Юрій Арістов, Кіровоградська область – Микита Потураєв, Харківська область – Павло Сушко, Луганська область – Максим Ткаченко, Донецька область – Владлен Неклюдов, Одеська область – Олександр Сова, Тернопільська область – Віктор Гевко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.