Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

викрадення

патрульна поліція

П'ятниця, 21 лютого 2020, 10:00

У Львові на Науковій невідомі зі стріляниною викрали перехожого

викрадення

Чоловіки зробили кілька пострілів, а потім силою помістили перехожого у багажник легковика Шевроле і втікли.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 20 лютого, о 17:17 годині у поліцію надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Наукової-Симоненка у Львові невідомі зробили кілька пострілів, а потім силоміць помістили перехожого у багажник легковика "Шевроле" та у супроводі позашляховика "БМВ" поїхали у невідомому напрямку.

До розшуку і затримання нападників задіяли оперативників карного розшуку, бійців батальйону спеціального призначення, співробітників оперативних служб, територіальних підрозділів поліції Львівщини та патрульних поліцейських.

Зловмисників, котрі втікали в "БМВ", патрульні поліцейські затримали на вулиці Симоненка, а "Шевроле" - на Навроцького. З багажника легковика правоохоронці звільнили викраденого чоловіка.

Зараз поліцейські встановлюють особу потерпілого та анкетні дані затриманих.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією - хуліганство. Санкція статті передбачає покарання від 3 до 7 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.