Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лавочки у Львові

П'ятниця, 21 лютого 2020, 13:49

У Львові стартує конкурс на кращий дизайн смітників та лавочок

лавочки у Львові

У міськраді проведуть архітектурний конкурс на кращу концепцію дизайну елементів благоустрою.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 21 лютого, виконком Львівської міськради прийняв рішення оголосити та провести Всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу концепцію дизайну елементів благоустрою міського середовища у Львові. 

"Так, до прикладу, урни мають бути антивандальними та з якісних матеріалів, мати якісний мінімальний дизайн, який підходить як для історичного середовища, так і для нової частини міста... До нас звернувся департамент житлово-комунального господарства, у якому запропонували елементи огороджуючої конструкції. Це потрібно, і ми бачимо, що таке встановлюють у багатьох європейських містах. Ці елементи ми також пропишемо у конкурс", – зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

У міськраді планують провести цей конкурс якнайшвидше, адже вже навесні у місті будуть облаштовувати громадські простори.

Нагадаємо, нещодавно у Парку культури обіцяють встановити іменні лавки усім, хто придбає матеріали для їх виготовлення.

Додамо, також у міськраді вирішили розміщувати твори мистецтва на фасадах сучасних та старовинних будівель для популяризації відомих постатей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.