Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

Фб Діденко

Понеділок, 24 лютого 2020, 09:52

У Львові патрульний вимагав 400 євро хабара від п'яного водія

хабар

За ці кошти провоохоронець обіцяв відпустити водія та не відкривати справу.

Про це повідомила прокурорка Львівської області Ірина Діденко на своїй сторніці у Facebook.

У суботу, 22 лютого, на хабарі у 400 євро затримали поліцейського сектору реагування патрульної поліції одного з районних відділів Головного управління Нацполіції у Львівській області.

"За версією слідства, 29-річний патрульний запропонував 20-річному чоловіку, якого зупинив через підозру у керуванні автівкою напідпитку, "розрахуватись" на місці. При собі керманич мав лише 100 євро, які одразу і віддав. Власне, під час отримання решти – 300 євро хабара правоохоронець, і був затриманий в порядку ст.208 КПК України" – наголосила Ірина Діденко.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання відносно нього запобіжного заходу. У разі доведення вини, патрульному загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.