Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

утилізація алкоголю у Вининках

hromadske.ua

Середа, 26 лютого 2020, 13:40

Малюська вилив у Винниках 14 тонн алкоголю

утилізація алкоголю у Вининках

Сьогодні у Винниках утилізували більше 37 тисяч пляшок конфіскованого алкоголю.

Про це повідомила прес-служба Міністерства юстиції України.

Сьогодні зранку у Винниках на спеціалізованому підприємстві, відібраному міжрегіональним управлінням Мін’юсту, відбулася найбільша в Україні публічна утилізація алкогольних напоїв – знищили майже 14 тонн або понад 37 тисяч пляшок підробленої горілки вартістю близько 4 млн грн.

Як заявив міністр юстиції України Денис Малюська, який брав участь у знищенні фальсифікату, йдеться про підроблену горілку марок "Чарка золота", "Чарка срібна", "Золота пшеничка", "Лісова пісня", "Велика княгиня Ольга", "Великий князь Мономах", "Синяя лошадь", "Будьмо", "Забава", "Рідна столиця", "Максимум", яку службці одного із підприємств зберігали в складі для продажу.

"Сьогодні ми знищуємо майже 14 тонн конфіскованих алкогольних напоїв, які були виготовлені незаконно. Це найбільша в історії України публічна утилізація алкоголю" – додав Денис Малюська.

Зазначимо, про утилізацію фальсифіковоно алкоголю стало відомо вчора, 25 лютого, і, як повідомляв "Винниківський вісник", міністр юстиції символічно відкоркує першу пляшку і вилиє її вміст у пластикову ємність, а акція триватиме доти, доки не перелиють увесь алкоголь.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.