Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дтп

lv.npu.gov.ua

Четвер, 27 лютого 2020, 10:00

Біля Дублян легковик зіткнувся з маршруткою: водій загинув, ще 6 пасажирів автобуса у лікарні

дтп

Під час ДТП у рейсовому автобусі №180А перебувало 15 пасажирів, серед постраждалих 1 дитина.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 26 лютого близько 19:00 годині на автодорозі "Київ-Чоп" у місті Дубляни Жовківського району зіткнулись автомобіль "Фольксваген Джета", яким керував 29-річний мешканець Пустомитівського району та маршрутний автобус БАЗ сполученням "Львів-Дубляни", під керуванням 49-річного львів’янина.

Внаслідок зіткнення водій легковика від отриманих травм помер на місці події, його 16-річного пасажира з тілесними ушкодженнями госпіталізовали. Також за медичною допомогою звернулись водій автобуса та п’ятеро його пасажирів.

Як повідомили у прес-службі Головного управління ДСНС України у Львівській області те ДТП трапилося в селі Малехів, у рейсовому автобусі №180А перебувало 15 пасажирів, з яких 4 чоловіки в тому числі 1 дитина госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості в лікувальні заклади м. Львова.

Як повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА водій автомобіля "Фольксваген Джетта" виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з маршруткою.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.