Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перекриття руху у Малехові

патрульна поліція Львівщини

Четвер, 27 лютого 2020, 11:29

Мешканці Малехівської ОТГ перекрили трасу на Львів

перекриття руху у Малехові

Люди перекрили дорогу, протестуючи проти приєднання Малехівської ОТГ до Львова.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Львівської області.

Сьогодні зранку близько 40 місцевих мешканців перекрили для руху транспорту трасу Львів – Рава-Руська у селі Малехів. Люди ходять по пішоходному переході, протестуючи проти приєднання Малехівської ОТГ до Львова.
 
Як заявили у патрульній поліції, мешканці пропустають автівки що 5 хвилин, а на місці акції присутні працівники Жовківського відділу поліції та патрульної поліції Львівщини.

Нагадаємо, вчора, 26 лютого, місцеві мешканці перекривали трасу Київ – Чоп поблизу села Ямпіль та Гамаліївка, протестуючи проти приєднання Мурованської ОТГ до Львова. Зазначимо, згідно із затвердженим перспективним планом Львівська ОДА хоче  приєднати Мурованську ОТГ до Львова. У складі Мурованської ОТГ – три сільські ради – Гамаліївська, Сороки-Львівська, та Ямпільська. 

Нагадаємо, 21 лютого, у Львівській облраді відбулася міжвідомча обласна робоча група з підготовки пропозицій щодо адмінтерустрою базового рівня Львівської області. Перед початком засіданя до сесійної зали зайшли понад 200 мешканців навколишніх сіл, які вимагали врахувати їхню позицію під час формування перспективних планів об'єднаних громад Львівської області.

Тоді перший заступник Василь Лозинський закрив засідання комісії з ОТГ через протести мешканців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.