Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

фальсифікат

ГУ ДФС у Львівській області

Четвер, 27 лютого 2020, 16:53

У Рава-Руській викрили склад фальсифікованих сигарет та алкоголю

фальсифікат

Підакцизну продукцію орієнтовною вартістю 505 тисяч гривень вилучили, її хотіли реалізувати у Польщу та продавали через Інтернет.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Львівській області

В рамках проведення операцій "Акциз-2020", співробітники податкової міліції Львівської області у лютому 2020 року задокументовали та припинили незаконну схему обігу підакцизних товарів у прикордонних районах Львівської області, з метою реалізації та подальшого переміщення через державний кордон на територію республіки Польща.

"Вищевказані тютюнові вироби невідомого походження (сумнівної якості), складувались в складських (господарських) приміщеннях розташованих в прикордонній зоні пункту пропуску "Рава–Руська – Гребенне". Частина тютюнової продукції реалізовувалась через мережу магазинів Жовківського району Львівської області та через інтернет-контент (Viber, Telegram) по занижених цінах і могли становити загрозу життю та здоров’ю громадян при їх
палінні" – йдеться у повідомленні.

За результатами проведених заходів та на підставі ухвал Сихівського
районного суду м. Львова, проведено ряд обшуків, за результатами яких виявлено і вилучено з незаконного обігу фальсифіковані тютюнові вироби торгових марок: "Джін лінг", "Демін", "Вест", "Кредо", "Фест", "NZ", "Маршал", "Мінськ", "Марвел", "Мальборо", "Парамаунт", "Квін", "ЛД", "Комплімент" в загальній кількості 8210 пачок, та лікеро-горілчані вироби торгових марок: "Пшенична Люботин", "П’яна хата" в загальній кількості 2 дали.

Орієнтовна вартість вилученої підакцизної продукції становить 505 тисяч гривень. На даний час проводяться слідчо-розшукові заходи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.