Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

П'ятниця, 28 лютого 2020, 10:20

Козицький шукає заміну Туркало

Максим Козицький

Львівська ОДА оголосила конкурс на посаду директора департаменту з питань культури, національностей та релігій.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У Львівській ОДА оголосили конкурс на зайняття вакантної посади директора департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації.

Основними вимогами до кандидатів є: досвід роботи на посадах державної служби категорій "Б" чи "В" або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.

Для участі в конкурсі потрібно подати декларацію про доходи за 2019 рік, а усі документи приймають до 6 березня 2020 року.

Нагадаємо, до грудня 2019 року департаменту культури Львівської ОДА очолювала Мирослава Туркало з 2013 року. До цього вона працювала на посаді начальниці відділу мистецтв управління культури департаменту з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей облдержадміністрації, а також була заступницею начальника відділу мистецтв і туризму управління культури і туризму Львівської ОДА.

У 2003 році Туркало працювала вчителем української мови та літератури у СШ №8 Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.