Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

П'ятниця, 28 лютого 2020, 11:30

Козицький шукає заміну Мандзій

Максим Козицький

Львівська ОДА оголосила конкурс на посаду директора департаменту освіти і науки.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У Львівській ОДА оголосили конкурс на зайняття вакантної посади директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

Основними вимогами до кандидатів є: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра; досвід роботи на посадах державної служби категорій "Б" чи "В" або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.

Для участі в конкурсі потрібно подати декларацію про доходи за 2019 рік, а усі документи приймають до 9 березня 2020 року.

Зазначимо, 11 вересня 2019 року екс-директорку департаменту освіти Львівської ОДА Любомиру Мандрій призначили заступницею міністра освіти і науки України. Мандзій працювала на цій посаді з серпня 2016 року.

А у жовтні на цю подаду претендували завідувач кафедри публічного управління та адміністрування Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького Іван Парубчак та Тетяна Крижовець, авторка монографії "Аналіз змін характеристик впливу оптимізації протипаводкових заходів р.Тиса на основі дослідження та стохастичного моделювання процесів формування стоку" та наукового дослідження "Удосконалення розрахунку визначення зон затоплень сільськогосподарських земель басейну р.Боржави".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.