Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

П'ятниця, 28 лютого 2020, 11:00

Садовий встановить у Ратуші феншуйний вай-фай

Андрій Садовий

Андрій Садовий виділив 1,3 млн грн на Wi-Fi у кабінетах Львівської міської ради.

Сьогодні, 28 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив виділення коштів із міського бюджету на Львівську інтегровану
систему обробки інформації (ЛІСОІ). Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Виконком виділив 1,347 млн грн з бюджету Львова на Львівську інтегровану систему обробки інформації, яка займається облуговуванням та технічною підтримкою Інтернету у приміщенні Львівської міської ради.

Із цих коштів 36 тис грн передбачено на доступ до Wi-Fi у будівлі Ратуші, а 359 тис грн – на функціонування "Гарячої лінії міста" та порталу 1580 Lviv.ua.

Нагадаємо, у жовтні 2019 року міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що незадоволений катастрофічним станом WI-FI у кабінетах Львівської міської ради та доручив директору ЛКП "Міський центр інформаційних технологій" Володимиру Поліщуку обстежити кожний з кабінетів львівської Ратуші на наявність швидкого підключення до мережі Інтернет.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.