Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тролейбус

П'ятниця, 28 лютого 2020, 13:44

У Львові просять запустити тролейбус до Галицького перехрестя через вулицю Липинського

тролейбус

У місті зареєстрували петицію з проханням провести електротранспорт до Автовокзалу "Північний" з кінцевою зупинкою на Галицькому перехресті.  

24 лютого, на порталі е-петицій Богдан Кужій зареєстрував петицію з вимогою побудувати нову тролейбусну лінії по вул. Липинського-Хмельницького з розворотом і кінцевою на Галицькому перехресті.

За словами автора петиція, влада міста Львова вже 20 років думає, як провести електротранспорт до Автовокзалу "Північний", тому він пропонує створити новий тролейбусний маршрут з центру до Галицького перехрестя через вул. Липинського і Автовокзал Північний (АС-2).

"Нагадаю на початку 90х трамвай їздив до АС-2 а ще раніше по Липинського їздив тролейбус! Поясніть як і що в нашому місті не так що тепер ні трамваю ні тролейбуса немає! При втіленні такої ідеї непотрібно будувати відрізок трамваю до Автовокзалу і непотрібно дотягувати тролейбус до Галицького перехрестя! Так як малює місто!" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиції набрала 12 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Нагадаємо, 19 серпня 2019 рок львів'янин зареєстрував петицію з проханням продовжити тролейбусний маршрут №33 до Галицького перехрестя через великий пасажирокопотік у цьому напрямку.    

Додамо, 19 серпня 2019 рок львів'янин зареєстрував петицію з проханням продовжити тролейбусний маршрути №33 до Галицького перехрестя через великий пасажирокопотік у цьому напрямку.     

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.