Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сізо

П'ятниця, 28 лютого 2020, 14:40

У Львові затримали чоловіка, який обікрав шість помешкань

Сізо

34-річний львів’янин за рішенням суду перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

В Залізничний відділ поліції 13 січня надійшло повідомлення про крадіжку з житлового будинку на вулиці Солом’янка у Львові. Господар помешкання заявив, що у нього викрали електроінструменти та інші речі на загальну суму понад 15 тисяч гривень.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше неодноразово судимий 34-річний львів’янин.

"Також поліцейські встановили, що зловмисник причетний ще до п’ятьох подібних злочинів. З будинків та нежитлових приміщень було викрадено комп’ютерну техніку, електроінструменти, ювелірні прикраси, гроші та інші речі, на загальну суму близько 100 тисяч гривень, більшість з яких підозрюваний збув на ринках Львова. Він затриманий та за рішенням суду перебуває у ізоляторі тимчасового тримання" – йдеться у повідомленні.

Слідчі Залізничного відділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні крадіжок. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від 3 до 6 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.