Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

церква на Львівщині

Понеділок, 2 березня 2020, 13:23

На території Сільмашу планують збудувати храм

церква на Львівщині

Львівська міськрада замовила за 652 тис грн детальний план території колишнього заводу "Сільмаш".

Управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради оголосило тендер у системі ProZorro на детальний план території у районі вул. Т. Копистинського, вул. Любінської, вул. Городоцької, який переможець тендеру має здійснити до 1 грудня 2020 року.

Аукціон стартує 16 березня, а очікувана вартість послуг становить 652 220 грн.

 

Як вказано у закупівлі, згідно із рішенням тендерного комітету управління архітектури від 25 лютого цього року щодо затвердження тендерної документації на закупівлю, переможець тендеру повинен розробити детальний план забудови території колишнього заводу "Сільмаш", який складатиметься у два етапи:

- 1-ий етап – розроблення проектного плану детального плану в скороченому обсязі для проведення громадського обговорення та розгляду архітектурно-містобудівною радою;

- 2-ий етап – завершення розроблення детального плану в повному об'ємі після проведення громадського обговорення та розгляду архітектурно-містобудівною радою. 

Крім цього, при розробці детального плану переможець тендеру має визначити місце для будівництва на цій території храму.

Нагадаємо, у Львові біля "Сільмашу" на місці особняка збудуть 7-поверхівку з дитячим садочком.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.