Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Зелена, 153

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 10 березня 2020, 17:24

Комунальне приміщення на Зеленій продали за дев'ять мільйонів гривень

вул. Зелена, 153

Львівська міськрада продала приміщення на вул. Зелена, 153 за 9 млн грн фірмі зі Львова.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro приміщення підвалу на вул. Зелена, 153 у Львові, загальною площею 1335,8 кв.м.

Початкова ціна приміщення, виставленого на аукціон, який мав відбутися 28 січня, становила 7 125 120 грн, однак її зменшили до 3 562 560 грн, оскільки згідно з закону України про приватизацію комунального майна, на повторний продаж об'єкт виставляється зі знижкою у 50%.

Повторний аукціон стартував 28 лютого, на нього зголосилися шестеро учасників ,а переможцем обрали приватне підприємство "Леви Міста", яке запропонувало за приміщення найвищу ціну у 9 000 001 грн.

Закупівля складалаться із трьох лотів:

- нежитлові приміщення першого поверху, загальною площею 76,7 кв.м, та другого поверху, загальною площею 101,5 кв.м, рік будівництва – 1986;

- нежитлові приміщення першого поверху, загальною площею 485,5 кв.м, та другого поверху, загальною площею 596,1 кв.м, рік будівництва – 1965;

- нежитлові приміщення першого поверху, загальною площею 76 кв.м, рік будівництва – 1986.

Двохповерхова будівля, у якій знаходиться приміщення, розташована в Личаківському районі міста і перебуває у незадовільному стані. Район розташування характеризується в основному виробничо-промисловою та житловою забудовою.

За даними порталу YouControl, ПП "Леви Міста" зареєстроване з 2010 року у Львові, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна та неспеціалізованою оптовою торгівлею. Керівником фірми є Олег Пальчинський, а власницею – львів'янка Ірина Пальчинська. Вона такоє володіє львівською фірмою ТзОВ "Лайен Груп" (оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням) та львівською будфірмою ТзОВ "Фенікс Екобуд" (спільно із Світланою Дорош і Аллою Іллєнзеєр)

Розмір статутного капіталу підприємства становить 100 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.