Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Понеділок, 2 березня 2020, 16:45

У Жовкві 17-річний хлопець у парку викрав в чоловіка ноутбук вартістю майже 70 тисяч гривень

львівська поліція

Власник ноутбука домовився з хлопцем про продаж техніки, однак під час зустрічі покупець викрав в нього гаджет і намагався втекти.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 1 березня, близько 17:10 години у Жовківське відділеня поліції надійшло повідомлення про те, що у парку сталась спроба пограбування. На місці події поліцейські виявили чоловіка, котрий наздоганяв молодого хлопця, котрий мав з собою ноутбук і спільно затримали його.

В подальшому поліцейські встановили, що потерпілий, власник ноутбука, домовився з невідомим чоловіком про продаж гаджета за 68 000 гривень. Під час зустрічі "покупець" вирвав ноутбук з рук власника та намагався втекти з ним, проте продавець не розгубився і кинувся наздоганяти втікача.

Особу зловмисника встановлено - ним виявився 17-річний мешканець міста Самбір. Речовий доказ правоохоронці у нього вилучили. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчинені злочину. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.