Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ТОП-50 успішних жінок Львівщини

Ria

Прес-реліз,   Середа, 4 березня 2020, 11:50

ТОП-50 успішних жінок Львівщини: подія, яка надихає

ТОП-50 успішних жінок Львівщини

Шість років тому двоє дівчат створили те, чого раніше Львів не бачив.

Подія, яка об’єднує найпрекрасніше: красу, інтелект та жіночу силу. Подія, яка дарує ті емоції, яких ми раніше не отримували. Подія, яка захоплює та переносить нас у зовсім інший вимір... Вимір краси та грації!

Заінтригували? Прийшов час відкривати карти! Офіційний старт активної підготовки до щорічної церемонії «ТОП-50 успішних жінок Львівщини» оголошується відкритим!

Вже 27 березня у заміському комплексі Edem Resort Medical & Spa ми усі станемо частиною творення нової сторінки в історії. Адже там зберуться жінки, які своєю наполегливою працею та вчинками роблять велетенський внесок у долю нашої країни.

Звідки у них стільки сили? Звідки така могутня життєва енергія? Адже жінка завжди уособлювалася з чимось легким та ніжним. Та тепер ви маєте змогу глянути на все зовсім іншими очима. Ці красуні надали слову «жінка» нове значення!

Хто ж вони?

Відомі громадські активістки, журналістки, лікарі, дизайнерки, артистки, ті, хто займає державні керівні посади, бізнес-леді та багато інших неймовірних жінок. Вони відомі далеко за межами України або ті, хто лише на початку кар’єри, проте гучно заявили про себе. Вони різні, але об’єднані однією метою – розвивати себе, своє місто та країну і ніколи не зупинятись.

Як обирають тих, хто потрапить у рейтинг найкращих?

Насправді це надзвичайно копітка робота. І кому ж її довірити, як не нашим прекрасним чоловікам. Експерти у різних сферах діяльності, провідні фахівці та редакція журналу пильно та наполегливо вивчають інформацію та на підставі виведених фактів формують свої висновки. Робота напружена та складна. Але ж якби було легко, не було б так цікаво! Правда ж?

Повернемося до того, з чого починали. Двоє дівчат, яких колись надихнули талановиті люди. Що спонукало тоді створити їх те, чим зараз надихаються тисячі людей? Хто вони?

Анастасія Хрищук та Валерія Никифорець. Успішні жінки з великим життєвим досвідом. Уже своїм прикладом вони доводять, що немає нічого неможливого! Адже створити церемонію такого масштабу вимагає багато терпіння, сили та розуму. Колись вони наважались! А зараз усі шпальти заповнені інформацією про «ТОП-50 успішних жінок Львівщини».

Цього року церемонія особлива, адже вперше матиме тематичний характер: ви відчуєте себе гостем на вечірці 20-х років. Розкішні вбрання, атмосферна музика та розмови за келихом шампанського. Що ще потрібно для ідеального вечора?

На церемонії на вас чекатиме безліч сюрпризів! Ви це любите – ми знаємо.

Не пропустіть! Станьте зіркою свого власного життя. 

«ТОП-50 успішних жінок Львівщини» coming soon…

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.