Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Великодній ярмарок

Четвер, 5 березня 2020, 10:47

Великодній ярмарок у Львові триватиме з 10 квітня по 10 травня

Великодній ярмарок

Львівська міськрада оголосила конкурс на проведення та облаштування Великоднього ярмарку, який триватиме з 10 квітня по 10 травня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівська міськрада оголошує конкурс на проведення та облаштування Великоднього ярмарку з 10 квітня до 10 травня на пр. Свободи перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької.

Усі заявки від прийматимуть до 17 березня 2019 року, а проект облаштування та функціонування ярмарку повинен охоплювати план-схему, візуалізацію елементів ярмарку, заходи в межах проведення ярмарку, благоустрій території, заходи щодо попередження мінімізації та забезпечення роздільного збору твердих побутових відходів, та соціальну складову.

Вимоги щодо облаштування ярмарку:

- розподіл на сектори: торгівля сувенірною та художньою продукцією народних промислів; торгівля продовольчими товарами із дотриманням санітарних норм та правил, правил пожежної безпеки;

- технічна характеристика (встановлення мобільних, декоративних, дерев’яних збірно-розбірних конструкцій, забезпечення стилізованого оформлення локації ярмарку з використанням світлових декорацій, належного підключення до електромереж, відеоспостереження, цілодобової охорони, прибирання та вивозу сміття, дотримання санітарного законодавства, встановлених звукових норм, правил торгівлі та правил пожежної безпеки);

- культурно-розважальна програма;

- схема та розроблений план на випадок надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, минулоріч роботу Великоднього ярмарку, який мав завершитися 12 травня, продовжили до 19 травня. Великодній ярмарок запрацював з 26 квітня, його організатором стало ТзОВ "Львівські ярмарки", а площа торгівельних павільйонів, об'єктів соціально-культурного призначення становила 800 кв.м.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.