Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

скутеристи

Патрульна поліція

Середа, 11 березня 2020, 11:33

Четверо неповнолітніх їздили на скутерах по Львову порушуючи правила

скутеристи

Патрульні затримали чотирьох хлопців з Винник, які їздили на скутері без шоломів, найстаршому з них 17 років, решті – 15.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

Вчора о пів на десяту вечора патрульні помітили на проспекті Чорновола чотири скутери, водії яких порушували правила дорожнього руху.

"Транспортні засоби зупинили і виявилося, що водії неповнолітні. Троє з них були без шоломів, а четвертий хоч і у шоломі, але пасажира перевозив без. Найстаршому хлопцеві 17 років, на нього патрульні склали два протоколи: за керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом та за порушення правил користування мотошоломами, їх розглядатиме суд" – йдеться у повідомленні.

Оскільки решті хлопців по 15 років і вони не мали права взагалі керувати таким видом транспорту, патрульні разом з ними поїхали у місто Винники і склали протоколи на їхніх батьків за вчинення неповнолітніми віком від чотирнадцяти до шістнадцяти років адміністративного правопорушення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.